Micki Leksaker

Micki Leksaker ställer hårda krav på sina leksaker. De ska vara säkra, hållfasta och fina. Men det är minst lika viktigt att de lockar fram lusten att leka och lära. Utan pekpinnar eller krångliga manualer. Alla leksakerna ska lämna utrymme åt barnets egen fantasi. Annars är det marsch pannkaka tillbaka till ritbordet!
Micki Leksaker tror och hoppas att deras leksaker kan skapa en lite bättre värld. Det är en övertygelse som genomsyrar hela företaget och alla som arbetar där. Kvalitet, säkerhet och ansvar står alltid i fokus och de testar alla sina produkter i detalj – från konstruktion och hållfasthet, till flamsäkerhet och förekomst av kemikalier.

Behov

Kunden kom till oss för att få hjälp med att skapa en integration mellan affärssystemet och deras hemsida och webbshop så att uppdateringar görs med automatik i så stor utsträckning som möjligt.

Lösning

Tillsammans med Micki Leksaker och deras webbyrå tog vi fram en lösning där alla bilder och information om produkter, kunder och kundpriser sammanställs av affärssystemet och möjliggör en automatisk, schemalagd uppdatering av hemsida och webbshop.

Resultat

Slutprodukten blev en smidig lösning för kunden att hålla hemsida och webbshop uppdaterade och som har möjliggjort att ge deras kunder all information de behöver. Vi samlar all data på ett ställe vilket innebär att upplägg av nya produkter och ändringar endast behöver göras på ett enda ställe.